Egy anyuka a városi strandon próbálta megszoptatni 10 hónapos kisfiát, amikor a úszómester szólt neki, hogy amit tesz, az ellentétes az uszoda szabályaival, és kihívta a rendőröket.

Rendőrt hívtak a szoptatós anyára

Misty Daugereaux kilátogatott a texasi, Nessler Park Családi Vízi Központjába, 10 hónapos kisfiával és unokaöccsével, amikor a medencénél töltött idő során a kisfia megéhezett. Az anyuka próbálta diszkréten megszoptatni a gyerekét, de ekkor odalépett hozzájuk az úszómester, és közölte vele, hogy a nyilvános szoptatás ellentétes az uszoda szabályzatával. Arra kért, hogy fedjem el a mellemet, vagy hagyjam el az uszodát. Ultimátumot kaptam, mire én megkértem, hogy mutassa meg a szabályzatban azt a részt, ahol megtiltják a babák táplálását, és akkor elfedem magam. Végül nem sikerült megegyezniük, így kihívták a rendőrséget. Az anyuka hosszas Facebook-bejegyzésben ecsetelte, hogy mennyire megszégyenítve érezte magát az eset során, és tudomása szerint mindenhol szoptathatja a gyerekét, ahol az anyának is joga van enni. A következő hétfő reggelre a Galeveston Megyei Egészségügyi Anyatej Klub tagjai tüntetést szerveztek a városi uszoda medencéjének a szélén, mire Texas város vezetése megígérte, hogy felülvizsgálja a Nessler uszodában tapasztalt, szoptatással kapcsolatos aggályokat.
Forrás.:
VIA, Yahoo!

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner