Az amerikai Hampdemben történt egy feltünően furcsa betörés, aminek elszenvedője még most sem érti pontosan, mi is történt.

Cheyenne Ewing, egy fiatal nő úgy gondolta, betér egy helyi otthonba egy gyors látogatásra. Illetve nem tudni, hogy mit gondolhatott, de ezt tette, miután a hátsó udvaron keresztül beosont a házba. Amikor beért, leült kicsit megpihenni a kanapén, majd ezután játszott egy keveset a ház tulajának kutyájával. A betörő ezután fogta magát és elmosogatta a konyhában talált szennyes edényeket, majd távozott. Mindeközben a szintén otthon tartózkodó tulajdonos hívta a 911-et, de nem mert a hívatlan vendég közelébe menni, mert állítólag nagyon furcsán viselkedett. Mire a biztos urak megérkeztek, a nő már nem volt a házban, ellenben később sikerült a nyomára bukkanni, majd betörés vádjával őrizetbe venni.

Közzétette: Vinton County Sheriff's Office – 2019. május 7., kedd

A viselkedésére egyelőre nincs hivatalos magyarázat, bár azt feltételezik, hogy valamilyen drog hatása alatt állhatott, tekintve, hogy akciója elkövetésekor már két napja nem aludt.
Forrás.:
(via)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner