A kínai szerelmesek napja nem volt valami szeretetteljes egy kínai pár számára.

Kínában egyre többen kezdik el ünnepelni május 20-át a „kínai Valentin-napként”, de egy pár számára az új ünnepnap minden volt, csak nem ünnepi hangulatú. És ezt már milliók tudják, miután a nő a Szecsuán tartománybeli Dacsou város egyik forgalmas utcáján kezdte el ütlegelni a férfit, amiért a nagy napra nem vett neki egy iPhone-t – jelentette a helyi sajtó. A jelenet egyre nagyobb tömeget vonzott, és sokan mobiltelefonnal kezdték el videózni a párt, teljesen eltorlaszolva a járdát. Végül rendőrök jelentek meg, hogy feloszlassák a tömeget, és elvigyék onnan a zavart okozó párt. A nő a beszámolók szerint még ekkor is adta a pofonokat a párjának.

A rendőrség közlése szerint a nő egészen pontosan 52 pofont adott az öltönyös férfinak, aki a felvételek tanúsága szerint csak állt, és tűrte az ütéseket, majd megvédte párját, amikor megjelentek a rendőrök. A beszámolók szerint a férfi nem akarta, hogy barátnője ellen eljárást indítsanak, közölve, hogy ő volt a hibás, és megérdemelte, amit kapott. A nő ellen végül nem indítottak eljárást, miután a pár megígérte, hogy civilizált módon rendezik nézeteltérésüket.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner