A népszerű kínai étteremlánc biztonsági kamerája rögzítette az esetet.

Ha valaki esetleg azon gondolkozna, mi történik egy öngyújtóval, ha forrásban lévő levesbe kerül, akkor örömmel jelenthetjük, hogy megvan a válasz. Felrobban. Ezt egy kínai étteremben készült felvétel bizonyítja. A videó május 15-én készült, a Haidilao hot pot étteremlánc egyik éttermében, a kínai Kunming városában. A felvételen látni, ahogy a pincérnő két merőkanál segítségével megpróbál kiemelni az asztal közepén fortyogó ételből egy öngyújtót, amit az egyik vendég ejtett bele. Majd váratlanul az egész a pincérnő és az egyik vendég arcába robbant.

A Haidilao kedden csak annyit közölt, hogy vizsgálják az esetet. A pincérnő állapotáról pedig nem mondtak semmit – írta a Shanghaiist. A beszámolóból az nem derült ki, hogy a vendég véletlenül vagy direkt ejtette bele az öngyújtót a levesbe. Az 1994-ben, Szecsuán tartományban alapított étterem rendkívül népszerű Kínában, és már az ország határain kívül is terjeszkedik. A Shanghaiist cikke kiemelte, hogy az étteremlánc rendszeres célpontja csalóknak, akik például döglött patkányt vagy tisztasági betétet raknak az ételbe, hogy utána kártérítést próbáljanak kicsikarni az étterem vezetésétől.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner