Daisy Bastin, Nagy-Britannia egyik legidősebb embere szerint a hosszú élet titka nem a genetikában, hanem a zöldségesnél keresendő.

A hosszú élet titka egy egyszerű zöldségben rejlik

Az immáron 111 éves aggastyán nő 1908. május 3-án született, megélt két világháborút, ahol többek között édesapja és férje is katonaként szolgált, és noha mindketten megsérültek, de hál’ isten túlélték. Daisy elmondása szerint abban az időben szokott rá a hagymára. Mindegy hogy nyersen, magában, kenyér mellé, sütve vagy főzve, de a lényeg, hogy nem telt el úgy nap legalább 80 éve, hogy ne evett volna meg egy jókora fej hagymát. „Nagyon szerencsés életem van, hogy ilyen hűséges barátaim vannak és hogy jó egészségnek örvendek. A hagymák miatt működöm. És jó a bőrnek is”– nyilatkozta a Metrónak hozzátéve, hogy eleinte kicsit zavarta a szaga, de már teljesen hozzá szokott, és a környezete is. Mindenesetre lehet, hogy tényleg van abban valami a mondásban, hohy „minden nap egy hagyma a testet épen tartja.”
Forrás.:
metro.co.uk

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner