Az évnek ebben a szakaszában, az amerikai fekete medvék közel merészkednek azokhoz, akik az élőhelyeik közelében laknak, vagyis nem számít ritkaságnak, hogy valaki a saját szemével láthassa őket.

Medvebocs pancsolt egy tennesseei pár jacuzzijában

Egy olyan találkozás azonban, amilyenben egy tennesseei párnak volt része, egyáltalán nem mindennapi – írja egy helyi hírcsatorna. Hannah Strickland és a barátja a Nagy Füstös-hegységben vettek ki egy kis faházat egy romantikus hétvégére. Szerencsére mindketten a házban voltak, amikor egy csapat medvebocsra lettek figyelmesek. Az egyikük annyira merész volt, hogy egészen a házig ment, és csobbant egyet a teraszon álló jacuzziban. Miután a medvék elmentek, Hannah és a barátja úgy döntöttek, inkább lefedik a pezsgőfürdőt, nehogy még egyszer medvét csaljon a közelbe. Strickland azt mondja, a bocsok nagyon aranyosak voltak, és a párjával boldogok, hogy rögtön az első közös útjuk ilyen felejthetetlen élményt hozott.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner