A 4 éves Ethan egy sisakot, egy mellényt és egy játék kukásautót kapott a Battle Creek-i hulladékgazdálkodási csoporttól, sőt a kukásautóra is felülhetett.

Imád szemetet szedni a kisfiú, meglepetésbulit szerveztek

Szuper születésnapi meglepetésbulit szervezett négyéves kisfiának egy michigani anyuka – írja a Fox News. A Batte Creekben élő Jill spaulding a WWMT-nek nyilatkozva elmondta: a kis Ethan imád szemetet szedni, ezért megkérte a helyi hulladékgazdálkodó csoport munkatársait, hogy látogassák meg a születésnapján. A helyi kukások ajándékokkal érkeztek a zsúrra: Ethan egy sisakot, egy mellényt és egy játék kukásautót is kapott tőlük. A gyerek az igazi kukásautóra is felülhetett, és a helyi hulladékgazdálkodási létesítményt is meglátogathatta. Az anya azt mondja, fia nagyon örült az ajándékoknak, mindennap megkéri őt, borítsa a szemetet a padlóra, hogy aztán összegyűjthesse a kis kukásautóval. „Nem szereti a szemetet, legszívesebben egész nap takarítana” – magyarázta Jill.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner