Leküldtek az Air New Zealand járatáról az új-zélandi Wellingtonban egy nőt, amiért nem nézte meg a biztonsági előírásokról szóló videót és annak rövid leiratát sem olvasta el, írja a The Guardian.

Lezavarták a repülőről az utast, mert nem hallgatta végig a biztonsági előírásokat

A nő a többi utas elmondása szerint gazdagnak tűnt, Louis Vuitton táska volt nála. Nem messze ült a vészkijárattól, de többszöri kérésre sem akarta végig hallgatni a légikísérők instrukcióit az Aucklandba induló repülőgépen kedden. Elkezdték lejátszani a videót, az egyik stewardess feltartotta a kártyáját, de a nő a könyvét olvasta inkább. Kedvesen megkérték, hogy figyeljen oda. A légikísérő rendkívül aranyos volt és többször is próbálkozott a nőnél, mire ő bedugta az ujját a fülébe – emlékezett vissza egy szemtanú. Mivel sokadik felszólításra sem volt hajlandó odafigyelni, a pilóta visszafordult a kifutópályáról és leküldték a nőt a fedélzetről, a reptéren pedig már rendőrök várták.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner