Lily és Rosa nem ereszti egymás mancsát.

Együtt vagy sehogy: elválaszthatatlan lett a két mentett cica

Nehéz dolguk van a menhelyeknek, amikor gazdit kell találniuk a sok mentett állatnak. Akkor még nehezebb, amikor két négylábú olyannyira megszereti egymást, hogy csak együtt lehet őket örökbe adni. Így járt az egyik floridai állatmenhely, miután befogadta Lilyt a sziámi keveréket és Rosát, a koromfekete cicalányt, akik az első pillanattól fogva elválaszthatatlanok lettek.

Együtt vagy sehogy: elválaszthatatlan lett a két mentett cica

A The Dodón elmesélt történet szerint Rosa nagyon sovány, alultáplált cica volt, mikor Andrea Christian, a St. Francis állatmenhely egyik dolgozója rátalált. Lily hasonló bőrben volt, csontsoványan kolbászolt egy Tampa melletti autóúton. Miután kicsit erőre kaptak, Andrea úgy döntött, bemutatja a két kis szőröst egymásnak. „Szerelem volt első szaglásra” – összegezte a menhely dolgozója. Andrea és kollégái úgy döntöttek, a kicsiket csak együtt lehet örökbe fogadni, így most várják szerencsés új gazdijukat.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner