Hogy lehet valaki ennyire érzéketlen?!

Azt követelte az ara, hogy az esküvő érdekében barátnője vetesse el a gyerekét                 © Pixabay

Azt eddig is tudtuk, hogy vannak olyan nők, akik teljesen kikelnek magukból abban a pillanatban, hogy elkezdik szervezni az esküvőjüket, és egy pillanat alatt vedlenek át menyasszonyból menyasszörnnyé, de efölött az eset fölött még akkor sem térünk napirendre.

Beszámoltunk már olyan aráról, aki titokban hizlalta fel a koszorúslányait, hogy ő legyen a legszebb, olyanról is, aki hazugságvizsgálathoz kötötte a részvételt, de akadt olyan is, aki ruhához illő szemszínt követelt meg nyoszolyólányaitól - de ezek az esetek mind eltörpülnek amellett, hogy egy menyasszony abortuszt követelt a saját barátnőjétől, mondván: ne legyen semmi fennakadás az esküvő előkészületeivel, valamint minden gördülékenyen menjen a nagy napon.

A történetet egy fiatal nő osztotta meg egy Facebook-csoportban, ám az esetre hamarosan a nemzetközi média is felfigyelt. Nem véletlenül. A nő leírta: mivel az orvosok egyfolytában azt mondták neki, hogy nem lehet gyereke, valósággal a föld felett járt, amikor megtudta: terhes. Minderről barátnőjének - a menyasszonynak - is beszámolt, azt gondolván, ő is ugyanolyan lelkes lesz majd a csodás hír hallatán. Beszélgetésük azonban nem épp úgy zajlott, ahogy arra számított. Noha akkor még egy év volt az esküvőig, az ara igencsak meredek kéréssel állt elő: “Rögtön azt mondta, hogy stresszelni fogok, amiért a koszorúslány-ruhámat csak jóval azután tudom magamra igazíttatni, hogy a többieké elkészül, majd figyelmeztetett arra, hogy ez egy gyerekmentes esküvő lesz. Ezután elmagyarázta, milyen bonyolult lesz ez az esküvő nekem, és azt mondta: nem gondolod, hogy jobban járnál, ha elmennél abortuszra?” - idézte fel a beszélgetést a durván megsértett koszorúslány. “Rákérdeztem, hogy tényleg azt javasolja, hogy vetessem el a gyereket, csak hogy az ő esküvője gördülékenyebben menjen???? Erre ő azt mondta, tönkreteszem az életét...” - idézte a beszélgetés további részleteit a Daily Mail. Mondanunk sem kell, a neten mindenki egy emberként állt ki a koszorúslány mellett, aki azóta már büszke anyuka - így erős a gyanúnk, hogy önként mondott le nem csak koszorúslányi feladatairól, de végtelenül bunkó és érzéketlen barátnőjéről is.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner