Három randizási szabálya van Kirknek, aki amúgy beleszarós típus.

Jelenleg 26 ezer like-nál jár az a Twitter-bejegyzés, amelyben valaki megmutatta a világnak egy Kirk nevű fickó Tinder-oldalát. A Trash Queen néven posztoló essexi lány azt írja, gondolta, megpróbálkozik a társkereséssel a Tinderen, de meglátta EZT, és elment a kedve még a randizástól is.

Az említett Kirk profilján a következőket láthatjuk: a férfi fotóját (részletesen elemezhetnénk a látványt, de a kép mindent elmond), az önjellemzését és a randizási szabályait. A Tinderen ugyebár célszerű röviden és meggyőzően írni magunkról, a lehető legjobb mondatokkal kiváltani a szimpátiát, ehhez képest Kirk így jellemzi önmagát:

Van egy 2 hálószobás lakásom, amit én vettem. Body buildinggel foglalkozom, Van egy német juhászom, Sokat eszem, Beleszarós típus vagyok.

Az önjellemzésnél sokkal jobban kiborította az internetezőket a 3 szabály, amit Kirk lefektetett: világosan megírta, kiket zár ki a randizásból:
1. szabály: nem akarok mostohaapa lenni, úgyhogy gyerek kizárva, maximum egy jöhet, én SAJÁTOKAT szeretnék, köszi.
2. szabály: Ha randiztál fekete fiúkkal, vagy ilyesmi egyáltalán eszedbe jutott, ne is írj.
3. szabály: Nem akarok időpocsékolókkal találkozni, sem pedig lejmolókkal. Menjetek, és dolgozzatok meg a pénzetekért, lusta ribancok.
Csak úgy zúdulnak a kommentek a hímsoviniszta, rasszista férfi bejegyzéséhez. Idézünk néhányat:
Én nem is értem, hogy ez a pasi miért szingli.
Kirk profilképéről ezt írja valaki:
Így a 3 éves kisfiam szokott kinézni, amikor pisilni megy.
Egy harmadik kommentelő pedig azt írja:
Lehet, hogy gondozót keres.
Erről az egészről az a profi baseballjátékos jutott eszünkbe, aki hasonlóképp kiborította az internetezőket, miután egy interjúban megosztotta a randizási szabályait:
A 28 éves baseball-játékos elmondta a Sports Illustratednek a randizás három szabályát, az internetezők kiborultak A profi baseballjátékos állítja: ő csak őszinte volt.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner