Egy a három gyerekét egyedül nevelő nevadai édesanya osztotta meg a Facebookon a történetét, amit elsőre még neki is nehezére esett elhinni.

A külvárosban élő család közlekedését nagyon megnehezítette, hogy nem volt saját autójuk, de Krystal Preston nem tudott még elegendő pénzt összegyűjteni arra, hogy legyen mivel iskolába vinni a gyerekeit. 13 éves fia, William Rabillo úgy döntött, változtat ezen az állapoton, így amikor meglátott egy autóhirdetést, megjelent a környéken élő tulajnál, és felajánlotta az Xbox játékkonzolát a kocsiért cserébe, valamint azt, hogy elvégzi a kerti munkákat. A tulaj belement az üzletbe.

I have no words right now that can express how I am feeling at this moment. I'm in complete shock ... The last couple...

Közzétette: Krystal June Preston – 2019. március 23., szombat

Rabillo erről az egészről csak akkor számolt be az édesanyjának, amikor az eladó megérkezett a házuk elé a kocsival. Amikor a srác elmondta Prestonnak, hogy vett neki egy autót, a nő azt hitte, a fia csak bolondozik. Végül aztán kénytelen volt elhinni, hiszen a fiú addig erősködött, míg együtt kimentek a kertbe, ahol ott volt az ajándék járgány és az eladó is, aki megerősítette a tini sztoriját, valamint felajánlott egy próbautat. Krystal Preston leírta a bejegyzésében, hogy az elmúlt hetekben rengeteg nehézséggel és fájdalommal kellett szembenéznie, de a fia meglepetése, élete egyik legnagyobb ajándéka, amiért végtelenül hálás.
Forrás.:
(via)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner