Nagyon fáradt volt, ráadásul a műszakjával is végzett már a hat hónapos terhes manikűrös egy grensborói szépségszalonban, de úgy döntött, még egy vendéget fogad – ma pedig ezt tartja élete egyik legjobb döntésének.

Hihetetlen összegű borravalót kapott egy várandós manikűrös

Brenna Turner átvállalta egy idős hölgy körmeinek kezelését, eközben pedig spirituális beszélgetésbe mélyedtek. Nagyon mély beszélgetést folytattunk istenről és az életünkről. Arról, hogy min mentünk keresztül. A végén ezer dolláros borravalót adott egy 33 dolláros kezelésért – mesélte Turner a WXII-nek. A manikűrös elmondta, hogy az egyik legkedvesebb ügyfele volt az idős hölgy, akivel eddig találkozott, és reméli, hogy lesz még alkalma vele találkozni, mert szeretné meghálálni a nagyvonalúságát, és visszaadni a pénz egy részét. Minden nap imádkozom érte. Nem ismert… Mégis segített rajtam – mondta Turner, aki a pénzből a születendő gyermekének készül bölcsőt venni, valamint autója részleteit is ebből, az átszámítva 287 ezer forintból tervezi rendezni.
Forrás.:
(via)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner