Most kész hősként ünneplik a közösségi oldalakon.

Pizzát rendelt az utasoknak az Air Canada pilótája, amikor egy hóvihar miatt órákon keresztül kellett várakozniuk a repülőgépen. A gép Torontóból repült volna Halifaxba, de időjárási nehézségek miatt le kellett szállniuk Frederictonban. Hosszú ideig várakozott a repülőtéren, az egyre nyűgösebb utasokkal a fedélzeten. Ekkor támadt az a szenzációs ötlete az egyik pilótának, hogy pizzával békíti meg az utasokat. Egészen pontosan 23 sajtos-pepperonis pizzát rendelt egy közeli étteremből. A terv bevált: a fedélzeten ülők néhány pillanattal később már a közösségi oldalakon méltatták a figyelmes pilótát.

Philomena Hughes, az egyik utas így nyilatkozott: Annyival stresszesebb élmény is lehetett volna ez az egész, de a pilóta megkönnyítette a dolgunkat. Sokan segítettek, néhány szabadnapos pilóta is utazott a fedélzeten, ők osztották szét a pizzát. Mindenki beleadott valamennyit, úgyhogy nem kellett egyedül kifizetnie.
Forrás.:
(Yahoo)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner