Az anyuka cukorkával és füldugókkal próbálta elviselhetőbbé tenni az utasok számára a repülőutat arra az esetre, ha kisbabája üvölteni kezdene.

Egy kisbabával együtt utazni a repülőn nemcsak az utasoknak lehet kínszenvedés, hanem a szülőknek is. Hiszen mégiscsak ők fogják a fejüket az esetleg üvöltő gyerekük miatt! Egy anyuka kitalálta, hogyan kérjen előre elnézést és nyerje meg az utastársai jóindulatát: felszállás előtt „túlélőcsomagokat” osztott szét, arra az esetre, ha a gyereke visítani kezdene. A csomagokhoz egy kis cetlit is mellékelt, amire a kisbaba nevében írt üzenetet:„Hello, a nevem Junwoo, 4 hónapos vagyok. Kicsit félek, mert most repülök először, ezért lehet, hogy sírni fogok. Próbálok halk lenni, de nem ígérhetek semmit, kérem, nézzék el nekem…” Bár az utasokat meghatotta a gesztus, a netezők szerint elég szomorú, hogy erre van szükség ahhoz, hogy megértéssel forduljunk egymáshoz.
Forrás.:
dailymail

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner