Egy David Hingst nevű melbourne-i férfi beperelte munkahelyét, amiért főnöke rendszeresen a közelében eregette bélgázait.

Beperelte főnökét a férfi, mert állandóan jelenlétében szellent

Hingst már korábban is a bírósághoz fordult a kellemetlen helyzet miatt, ám az ügyet elveszítette, mivel a bíró szerint a szellentés nem minősül zaklatásnak. Az 56 éves alkalmazott most mégis fellebbezett, ugyanis számára ez tényleges megfélemlítés. – Általában a fal felé fordulva ülök, amikor bejön a kicsi és ablaktalan irodába, ahol a hátam mögött fingik egyet, majd elsétál. Ezt naponta öt-hatszor megteszi – nyilatkozta főnökéről Hingst. A férfi azt is elmondta a bíróságon, hogy főnöke rendszeresen telefonon keresztül verbálisan gyalázza, emellett kézjelekkel is gúnyolódik vele. A felettes, Greg Short a vádra válaszul csak annyit reagált, hogy bár nem emlékszik ilyesmire, de elképzelhető, hogy egyszer-kétszer talán történhetett hasonló. – Nem emlékszem tisztán, így nem mondom, hogy megtettem, de azt sem, hogy nem. Egyszerűen nem emlékszem, hogy ilyet tettem volna – vallotta Short. A felettes hozzátette még azt is, hogy ha esetleg mégis előfordult volna, amit beosztottja állít, az nem azért történt, mert bántani szerette volna. A bíróságon kiderült, hogy Hingst ráragasztotta főnökére a „Bűzös úr” becenevet, illetve szándékosan dezodorral fújta le a férfit. Habár a bíró szerint az ügyben egyáltalán nem a fingás a kulcsesemény, inkább a telefonos zaklatásokra kellene koncentrálni, Hingst szerint a bélgázok komoly stresszt okoztak neki. A férfi úgy hiszi, főnöke azért ereget rá rendszeresen, mert pszichológiai hadviseléssel akarja tudatni vele, hogy nem erre a munkahelyre való. A zavaros üggyel kapcsolatban ma születik ítélet.
Forrás.:
(Ladbible)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner