Valósággal elárasztotta az internetet az a videó, amelyen egy macska visszaengedi gazdáját a lakásba, mert az kizárta magát.

Hiába a negatív sztereotípia a macskákról, miszerint lusták vagy önzők, ez a Boko nevű macska ledönt minden ehhez hasonló rossz gondolatot fajtársairól. Az egész történet úgy kezdődött, hogy Boko gazdája, egy Gabby Tropea nevű fiatal nő egészen véletlenül kizárta magát a lakásából. Tropea a felismerés után végiggondolta, hol tudna mégis bejutni, mire azonnal a hátsó tóolajtó felé sietett. A nő még korábban kifeszítette az ajtót egy rúddal, hogy az még véletlenül se nyíljon ki, így veszni látszott az ügy.

Ám ekkor Tropea észrevette, hogy macskája, Boko épp arra járkál, akinek habár hüvelykujja nincs, és a „légyszi, nyisd ki az ajtót!” felszólításra sem engedelmeskedne, egy ravasz trükk segítségével sikerült beengednie gazdáját. A nő óvatosan elkezdte ütögetni az üvegajtó külső falát, hogy felhívja Boko figyelmét, majd a rúd mellett elkezdett játszani a macskával. Az eredmény bámulatos: Boko gazdája kezére vadászva elkapta a rudat, majd leemelte a helyéről, így Tropea simán ki tudta nyitni az ajtót, és sikeresen bejutott lakásába.
Forrás.:
Bors Online

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner