Bridget Jones sem csinálta volna szebben!

A kép illusztráció!

A 22 éves Olivia a Web Applications UK nevű céghez jelentkezett egy állásra, és be is hívták interjúra. Sőt, Oliviával később e-mailben közölték, hogy övé az állás. Csakhogy a lány nem fogadta el, és egy e-mailben – amit később nyilvánossá tett a Twitteren – ki is fejtette, miért. „Az állásinterjún rettenetesen kényelmetlenül éreztem magam, és értem, mi Craig (a főnök) stratégiája, de szerintem senkinek nem kéne annyira rosszul éreznie magát egy interjún, hogy utána zokogjon a buszmegállóban” – kezdi Olivia. Bár pontosan nem derül ki, mi történt az interjún, a lány szavaiból összerakható, hogy egy arrogáns, abuzív főnökkel volt dolga. Igaz, tettlegességről vagy szexuális zaklatásról szó sem volt, de a lány úgy érezte, megalázták, és végig azt éreztették vele, hogy egy haszontalan senki.

„Másfél évig éltem egy bántalmazó kapcsolatban, és Craiggel egy szobában hirtelen ugyanott éreztem magam” – folytatja. A lány legnagyobb meglepetésére megkapta a munkát, de az e-mailben visszautasította. A Twitteren most tucatnyian ünneplik a fiatal lányt a bátorságáért. Eközben a cégnél kivizsgálás indult, de nem találtak semmi szabálytalanságot.
Forrás.:
yahoo

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner