Nemcsak kipróbálta, hanem fel is mászott a fal tetejére. Nem semmi.

Életében először próbálta ki a falmászást egy 99 éves nagymama, és rögtön el is jutott a fal tetejére. Greta Plowman csak a 70 éves lányát szerette volna megnézni a manchesteri sportközpontban, de végül ő maga is a beülőben találta magát. Gretát az unokája és a lánya biztosította lentről, és bár a kötelek miatt nem tudott volna leesni, kicsit aggódtak. Arra viszont egyáltalán nem számítottak, hogy egy 99 éves nagymama ilyen szuperül teljesít a falon, azt hitték, el sem tud indulni majd. „A legtöbb ember nagyon nyugtalan az első mászása előtt, de Gretán nem láttam ijedtséget. Fellépett a falra, aztán lassan, de folyamatosan haladt a teteje felé, és végül el is érte a csúcsot” – mondta Greta unokája, Tim.

Nagymamája teljesen odáig volt az élménytől, és bár kissé sajogtak az ujjai, megtanulta, hogy hogy sokkal könnyebb a lábával tolnia magát felfelé. „Megkérdezte tőlem, hogy a korához képest jól csinálta-e. Azt mondtam neki, hogy egy átlagos ember az ő korában már halott, szóval egyértelműen átlag fölötti a teljesítménye” – viccelődött a lánya, Judith. Nem ez volt az első alkalom, hogy Greta kipróbált valami kalandos dolgot: a férjével még az 1970-es években egy házi készítésű csónakon áthajózták a La Manche csatornát, és eljutottak Lengyelországig. Greta most azt tervezi, hogy a 100. születésnapját vadvízi evezéssel vagy sziklafalon való leereszkedéssel ünnepli.
Forrás.:
(SWNS.com)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner