Rohanó világunkban bonyolult egyszerre maximálisan kielégíteni a munka, az egészséges életmód, a szociális élet, és a szerelem témakörét.

Holdújév Kínában

Persze manapság az okoseszközeink sokat segítenek a fentiekben akár egy fitnesz- vagy egy randialkalmazással, de ezek mellett is rendkívül nehéz dolgunk van. Kínában a szerelmi élet megkönnyítésére két testvércég összefogott, és elrendelte, hogy a 30 éven felüli egyedülálló nők kapjanak néhány szabadnapot, amiket arra használhatnak fel, hogy megtalálják az igazit. Céljuk, hogy a hajadon középkorú nők is ugyanúgy bevethessék magukat a randizásba, akárcsak egy hormonoktól buzgó tinédzser. Az elgondolás egészen pontosan úgy néz ki, hogy a január 21. és február 21. között zajló kínai újév, más néven a holdújév idején ezek a nők az alapból járó hét szabadnapon felül pluszban nyolc teljes nap szabadságot kapnak. A South China Morning Post szerint egyébként ezek a „maradékként” emlegetett nők, akik a húszas éveik közepe felé még nem állnak közel a házassághoz, általában kevésbé kívánatosak, vagy csak egyszerűen valami probléma van velük. – A nők és a férfiak aránya a vállalatnál nagyjából egyforma, de a nők főként a belsőbb részlegekben dolgoznak. Ennek köszönhető, hogy ők sokkal kevésbé állnak kapcsolatban más emberekkel – magyarázta Huang Lei, a cég humánerőforrás menedzsere – Kitaláltuk tehát, hogy több szabadságot adunk ezeknek a nőknek, hátha így több lehetőségük lesz kapcsolatba lépniük az ellenkező nemmel.
Forrás.:
(Ladbible)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner