Végül három egészséges babának adott életet a 36 éves brit kismama.

Beata Bienias és férje közel egy évtizede próbálkoztak a teherbeeséssel. A 36 éves brit nő már nagyon közel járt hozzá, hogy feladja álmát, hogy egy nap édesanya lehessen. Tavaly májusban azonban valóságos csoda történt: Beata mesterséges megtermékenyítés sel teherbe esett, az első vizsgálatok során pedig kiderült, hogy néhány nappal korábban természetes úton is megfogant egy ikerpár. Beata így december 13-án hármas ikrek nek adhatott életet – írja a Mirror. Az édesanya korábban egészségi állapota miatt nem tudott gyereket vállalni: túlsúlyos volt, amitől policisztás petefészek betegség alakult ki nála. Orvosai tanácsára végül lefogyott – fél év alatt több mint 30 kilót adott le! –, így sikerült végül a mesterséges megtermékenyítés. Arra azonban nem számított, hogy eközben természetes úton is terhes lesz. Szakértők szerint ami vele történt, „közel lehetetlen”, mondhatni csoda. Bármennyire is hihetetlen azonban a történet, az már nagyon is valóságos, hogy most hirtelen három kisbabáról kell gondoskodnia. Beata a Mirrornak felidézte a pillanatot, amikor az orvosok közölték velük az örömhírt. Elmondása szerint az ultrahangvizsgálatot végző orvos előre közölte vele, ne szomorodjon el, ha elsőre semmit nem látnak majd a monitoron. A vizsgálat után azonban megkérte az apát, hogy üljön le. Ezután közölte, hogy hármas ikreik lesznek. Hihetetlen csoda volt ez számunkra. Sokáig azt hittem, talán soha sem lehet majd gyerekem. Soha, egy pillanatra sem gondoltam volna, hogy hárman lehetnek odabent. Még mindig hihetetlen számomra az egész, amikor rájuk nézek. Annyira boldog vagyok! – mondta az újdonsült anyuka.

Mum falls pregnant via IVF then discovers she's already expecting twins as well

A mum who struggled to fall pregnant for a decade had TRIPLETS after she conceived one baby through IVF and twins naturally - in the same week. Beata Bienias, 36, had begun to give up hope of ever becoming a mother due to issues with her health including polycystic ovaries, brought on by weighing over 17 stone.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner