Formabontó ötlettel állt elő egy cég, amely a szó legszorosabb értelmében mamusszá varázsolja házi kedvenceinket.

Fényképek alapján készítik el háziállatunk pontos másolatát © Instagram

Olyan lábbelit készítenek, amely megszólalásig hasonlít a kutyusunkra vagy a cicusunkra. Formabontó ötlettel állt elő egy cég, amely a szó legszorosabb értelmében mamusszá varázsolja házi kedvenceinket. Olyan lábbelit készítenek, amely megszólalásig hasonlít a kutyusunkra vagy a cicusunkra.

A mamuszeb ára igencsak borsos, 56 ezer forintot kóstál egy pár © Instagram

Sok gazdi egy pillanatra sem képes elszakadni a házi kedvencétől. Erre a problémára igyekezett megoldást találni a Cuddle Clones nevű cég, amely arra vállalkozott, hogy fényképek alapján elkészíti a háziállatunk másolatát, méghozzá egy ma­musz formájában. Így, ha messzire is kell utaznunk, akkor sem kell hanyagolnunk szeretett állatunkat. A végeredmény pedig szenzációsra sikeredett: minden fizikai részletét és személyiségjegyeit klónozzák a kutyusoknak és a cicusoknak, így azok megszólalásig hasonlítanak az eredetihez. Mondani sem kell, hogy a projekt hatalmas sikert aratott. Egy mamusz 199 dollárba, átszámítva 56 ezer forintba kerül. Ráadásul egy-egy vásárlással jótékonykodhatunk is, ugyanis a cég a profit egy részét az állatok megsegítésére fordítja.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner