Hónapokig játszotta szerepét a poligám férfi, amíg le nem bukott: 3 nő, 3 házasság, 3 gyermek, 3 év alatt!

Mozgalmas 3 éven van túl Zhang. lesz ideje egy kicsit pihenni © JSTV (képernyőfotó)

Két év börtönbüntetést kaphat az a Zhang (36) nevű kínai férfi, aki a hatóságok előtt hivatalosan három nővel kötött házasságot és kényelemből egy kilométeren belül helyezte el őket egymástól. Mindhárom nőtől egy-egy gyermeke is született. Mentségére írható, hogy jól kereső ingatlanügynökként mindhárom családjáról anyagilag gondoskodott, és részt vett a házimunkában is, már amikor éppen otthon volt a 3 felesége egyikénél, akik között folyamatosan ingázott. Az első feleségével, Ren-nel 2015-ben házasodott össze Kunshan városban, a Kína keleti Jiangsu tartományában, ahol később mindhárom nőt elhelyezte. 2016-ban elvette Chen kisasszonyt a saját szülőhelyén, majd 2017-ben egy Wang nevű hölgyet annak a városában.
Hogyan tudott három házasságot kötni?
Nos a kínai tartományi adatbázis nyilvántartások nem voltak egymással megosztva, és ezt a rossz adminisztráció nyújtotta kiskaput használta ki a férfi. Miután hosszú hónapokig sikerült a 3 család között lavíroznia, végül a második felesége, Chen észrevette, hogy Zhang egy másik nővel vált üzeneteket és gyanakodni kezdett. Elhatározta, hogy követi férjét a következő „üzleti útjára”, ám nem kellett sokáig leselkednie utána, ugyanis a férfi egy közeli lakóövezetben állt meg, az első feleségénél. További nyomozással aztán Chen ráakadt a harmadik feleségre is.

A feleségek egyike a kínai tévécsatornán © JSTV (képernyőfotó)

Miután kiderült, hogy a férfi poligámiát követett el, az első felesége elvált tőle 2018-ban, a másik kettő pedig feljelentette. A második és a harmadik felesége, Chen és Wang viszont egyelőre kitart mellette, mondván a férfi mindig udvarias és segítőkész volt velük és a házimunkában is segített. Ezért a történtek ellenére Zhang abban bízik, hogy ha szabadul a rácsok mögül, a megmaradt két felesége közül legalább az egyik megbocsát majd és megmarad neki, ezáltal rendbe hozhatják a dolgaikat.
Forrás.:
(Via, Jiangsu)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner