Pam Roberts lassan teljesen beleőrül abba, hogy szervei minden mozzanatát hallja.

A 49 éves Maidstone-i családanya különös tünetei 2015-ben kezdődtek, mostanra pedig már saját lélegzetvétele is az őrületbe kergeti. Elviselhetetlen panaszait a fülben található félökrös ívjáratok rendellenessége okozza. Egy apró lyuk keletkezett a belső füle és agya között, ami felerősíti szervezete működésének hangjait. Emiatt minden pillanatban, megállás nélkül hallja, ahogyan áramlik a vér az ereiben, a szívverését, illetve azt is, amikor megmozdulnak a szemgolyói.

Pam Roberts belsőfüléről készült röntgenképén látható az elváltozást © GoFundMe

– Vannak napok, amikor egyszerűen a saját hangomat sem bírom elviselni. Nem válaszolok a telefonokra, és emberek közé se megyek inkább, csak ne kelljen beszélnem. A háttérben mindig kell, hogy szóljon valami zene, ami elnyomja a szívverésem vagy a szemgolyóim hangját – panaszolta Roberts.

A család teljesen széthullott, amióta Roberts megbetegedett © GoFundMe

Régebben sokat járt el családjával kirándulni és koncertekre, de ma már ez elképzelhetetlen számára. Legközelebbi rokonaival is teljesen eltávolodtak egymástól ritka betegsége miatt. Megesik, hogy férjével sem beszél napokig. Gyermekei, a hatéves Bethany és a kétéves Bobbie még túl kicsik, így nem érthetik meg, miért feszült állandóan édesanyjuk, és miért kéri, hogy maradjanak csöndben.
– Nem várhatom el a gyerekektől, hogy szó nélkül üljenek egész nap, hiszen nekik a játék az életük. Bethany néha már kezdi felfogni, ilyenkor a barátnőit is megkéri, hogy csöndesebben játszanak, mert nem szeretem a zajt. Nagyon kedves és segítőkész kislány – büszkélkedett az anya.

A családanya már csak egy amerikai specialistában reménykedhet © GoFundMe

Robertset nemrégiben megműtötték Angliában, azonban valamit elronthattak, mert azóta az állapota még elviselhetetlenebb. Mivel az Egyesült Királyságban összesen tíz embert diagnosztizáltak ezzel a rendellenességgel, az orvosok csak találgatnak, hogyan gyógyíthatnák meg a betegeiket. A kétgyermekes anya már csak egy amerikai specialista segítségében reménykedhet, a kijutás és a kezelés azonban nagyon drága.

Az első műtét csak felerősítette a tüneteket © GoFundMe

Roberts elkeseredett férje a GoFundMe adománygyűjtő oldalon kért segítséget, bízva abban, hogy ha összegyűlik a kívánt összeg, visszakaphatja feleségét, gyermekeik pedig édesanyjukat.
Forrás.:
(via, Mirror)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner