Nem tudni, hogy szer hatása alatt volt-e Robert Arroyo, amikor szemet vetett a kaliforniai Dungan család csengőjére, vagy egyszerűen csak unatkozott.

A fiatal ugyanis három órán keresztül nyalogatta a csengőt, miközben a család és gyermekei az igazak álmát aludták odabent. A különös esetre egy nemrégen felszerelt biztonsági kamerának köszönhetően derült fény, melyet a család döbbenten nézett vissza. – Valójában inkább csak nevetni tudunk az eseten, nem tört be, és nem is esett baja senkinek sem, de reméljük, többet nem ólálkodik majd a környéken – mondta a Sylvia Dungan.

Man Licks Family's Doorbell For 3 Hours

DISTURBING: Police are looking for the prowler who spent about three hours licking a Salinas family's doorbell while they slept. Full story: cbsloc.al/2CboYW6

Posted by CBS Los Angeles on Tuesday, January 8, 2019

A rendőrség a videó alapján gyorsan elkapta Arroyót, akit piti lopásért már egyébként is köröztek, most birtokháborításért is eljárás indult ellene.
Forrás.:
(via, Metro)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner