Kirúgta a vágóhíd felé tartó teherautó ajtaját, majd leugrott róla és megszökött egy tehén New Jerseyben, hogy megmentse saját és születendő borja életét.

Úgy tűnik, az állatoknak is van küldetéstudatuk – és nem is olyan ostobák, mint sokan feltételezik –, hiszen a Brianna névre keresztelt vemhes tehén pontosan tudta, már csak órái vannak hátra. A szemtanúk szájtátva nézték végig az állat hihetetlen menekülését. Elmondásuk szerint a tehén kirúgta az ajtót, majd a forgalmas autóúton leugrott a haladó teherautó két és fél méter magas platójáról.

I'm loving this story, aren't you? A pregnant cow escapes a slaughter truck to give birth once she is safe and sound at ...

Posted by Vegan in NJ on Friday, January 4, 2019

– Egy rendőr barátom hívott fel, hogy menjek ki, mert egy elszabadult, sokkos állapotban lévő tehén rohangál az autók között a sztrádán. Csak remélni tudtuk, hogy nem történik baleset, és sikerül befogni az állatot anélkül, hogy bárkinek baja essen – mondta Mike Stura állatmentő, akinek végül sikerült elkapnia a szökevény Briannát. Egy menhelyre vitték, ahol az orvos döbbenten fedezte fel, hogy Brianna borjút vár, és bármelyik pillanatban megindulhat a szülés. Így is lett, és egy nappal hihetetlen szökése után életet adott egészséges kis borjának, Winternek.

It seems every month there’s a new story about an animal escaping from a slaughterhouse or from a truck transporting...

Posted by Anonymous for the Voiceless on Wednesday, January 2, 2019

– Briannának halálfélelme volt a teherautón, és ezt a vemhessége váltotta ki belőle. Az anyaállatok mindent megtesznek kicsinyeikért, és mivel nem érezte biztonságban magukat, kétségbeesetten próbálta megszüntetni veszélyt – mondta Stura, aki hozzátette, hogy ez a történet sajnos mindennapos. Az eset jól mutatja, hogy sok állat állapotáról fogalma sincs a tehéntelepek tulajdonosainak, gondozóinak, egyszerűen elküldik őket a vágóhídra és kész. Most mind a két állat egy biztonságos helyen van, egészségesek, és többé attól sem kell tartaniuk, hogy a vágóhídra kerülnek. Brianna és Winter ugyanis nem kerül vissza a tehéntelepre.

Forrás.:
(via, DailyMail)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner