Egy YouTube-videó inspirálta az adakozásra.

Hajléktalan veteránoknak adományozta megtakarításait egy 9 éves illinois-i kisfiú – méghozzá egy YouTube-videó hatására – írja a Yahoo.

Nathan Simons állandóan a YouTube-on lóg. Édesapja már aggódott is miatta, ám meggondolta a dolgot, amikor az ünnepek előtt a negyedikes kissrác bejelentette, hogy hajléktalanokon akar segíteni, éppúgy, mint a YouTube-os hősei. Nathan az összes megtakarított pénzét – 150 dollárt, vagyis nagyjából 42 ezer forintot – el akarta adományozni. Édesapja majdnem lebeszélte, de rájött, nagyon rossz lecke lenne a gyerek számára, ha az önzetlenség ellen nevelné őt. Ezért aztán inkább további 150 dollárral toldotta meg az adományt.

Nathan és a papája egy Christian Care nevű Rock Island-i nonprofit szervezethez fordultak, akik elmondták, mire van szükségük. Nathanék főként ruhákat vásároltak a pénzből, például kesztyűket és cipőket. Az adományok hajléktalan veteránokhoz kerültek. Nathan számára pedig annyira jó élmény volt ez, hogy a jövőben még többet szeretne majd adományozni.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner