A kocsmában figyelte az apuka a babakamerát, mikor észrevett a házában egy idegent.

Egy 37 éves brit apuka, Oliver Wallace elment a kocsmába legurítani egy sört a bátyjával. Kisgyerekes apukaként egy alkalmazással összekötött webkamerával figyelte gyereke szobáját - és szinte sokkolta, mikor a bárban ülve meglátta, hogy a kisfiú szobájába bekúszik egy betörő. - Miközben iszogattunk, pittyegett a telefonom. Van egy kameránk a fiam, Sam szobájába szerelve. A készülék mozgást jelzett a szobában, amit normál esetben figyelmen kívül hagyok, mert úgyis csak mi vagyunk azok - mesélte az eseményeket az apa a Mirrornak. - Az első pár másodpercben fel sem fogtam, mi történik. Láttam, ahogy egy nő a földön kúszva megy be a kisfiam szobájába. Miért közlekedne így a feleségem? Aztán beugrott, hogy a nejem Floridába utazott reggel. Azonnal tárcsáztam a segélyhívót, elmondtam, hogy épp egy betörés van folyamatban.

A kisfiú az ágyban aludt a betörés alatt. Őt nem bántották - csak a feleség néhány ékszerét vitték el. Az egyiket az azóta elhunyt édesanyjától, a másikat a férjétől kapta az esküvője napján. A lakást többen pakolták ki, de csak egyikükről van felvétel. Ő egy hosszú, szőke hajú nő, aki kapucnis felsőt visel.
Forrás.:
(Mirror)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner