Igencsak félelmetes napokat élt át egy 54 éves asszony, akit a saját fürdőszobája ejtett foglyul, és még csak segítséget sem tudott hívni.

Az asszony épp azt a kapaszkodót mutatja, mit a kádból való kiszálláshoz általában használ                 © YouTube

Kész szerencse, hogy egy figyelmes postásnak feltűnt, hogy már napok óta nem nyúlt a leveleihez. Ha ő nincs, akár tragédiával is végződhetett volna az eset. A michigani Alison Gibson október közepén szorult bele a saját kürdőkádjába. Ugyan a kád mellett van egy kapaszkodó - ezt szokta használni arra, hogy kikeljen a vízből -, de ez alkalommal valahogy úgy sikerült fordulnia, hogy a fogantyú a háta mögé került, és képtelen volt helyzetet változtatni. Egyszerűen ott ragadt a kádban - ráadásul a telefonját is a szobában hagyta, így esélye sem volt segítséget hívni. Öt teljes nap után egy postás értesítette a hatóságokat, majd a rendőrök szabadították ki a szerencsétlenül járt asszonyt, aki meglepően jó állapotban volt a történtekhez képest. Mint később elmondta, amikor fázni kezdett, meleg vizet engedett, amikor szomjas volt, ivott a hideg vízből, miközben folyamatosan próbálkozott a kijutással - sikertelenül. Szabadulása után Gibsont kórházba szállították kivizsgálásra és egy négynapos megfigyelésre, de szerencsére semmilyen komolyabb nyomot nem hagyott a szervezetén az öt napig tartó fogság - írja az Oddity Central.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner