69 év. Ennyit vettek el az orvosok egy anyától és gyermekétől, akik hosszú évtizedekig halottnak hitték egymást.

Végre átölelhette egymás anya és lánya

A már majdnem 88 éves Genevieve Purinton 1949-ben mindössze 18 éves volt, amikor Indianában megszülte házasságon kívüli gyermekét, Connie Moultroup-t. Az orvosok – nem tudni miért – azt mondták neki, hogy a baba halva született. A fiatal nőt annyira megviselte kislánya halála, hogy soha többé nem próbálkozott gyerekvállalással, és egyedül élte le a következő majdnem hetven évet. Most azonban egyszerre lett édesanya, nagymama és dédmama is. Moultroupot egy dél-kaliforniai család fogadta örökbe, de a nevelőanyja néhány évvel később tragikus módon meghalt. Nevelőapja új feleséget választott magának, akivel egyáltalán nem volt jó viszonya az akkor ötéves kislánynak. Mindig arról álmodozott, hogy egyszer találkozik igazi édesanyjával, aki magával viszi és boldogan élnek majd együtt. Az évek során lemondott erről az álmáról, és elfogadta, hogy sohasem lesz már igazi anyukája.

Connie Moultroup hetven éven át álmodozott arról, hogy egyszer eljön érte igazi édesanyja

Tavaly karácsonykor egy ártatlan DNS-teszttel kezdődött minden, amit az immáron 69 éves Moultroup lánya, Bonnie Chase viccből vett maguknak. A DNS-tesztből kiderült, hogy Chasenek van egy soha nem látott unokanővére. Sikerült felvenni az állítólagos rokonnal a kapcsolatot, és a hölgy kedvesen fogadta is hívásukat. Megkérdezték tőle, hogy ismer-e egy bizonyos Genevieve Purinton nevű asszonyt – csupán a nevét tudták a vér szerinti anyának, – mire ő azt felelte, hogy a keresett személy nem más mint a nagynénje, aki kitűnő egészségnek örvend. Innentől már felgyorsultak az események, és szeptember 8-án ismét csörgött a telefon.

Genevieve Purintonnak azt hazudták az orvosok, hogy kislánya halva született

– Hol születtél? Mikor születtél? Azt hiszem, én vagyok az édesanyád – mondta remegő hangon Purinton a vonal végén. A nagy találkozásra december 3-án került sor a tampai idősek otthonában, melyről egy szívfacsaróan megható felvétel is készült. Purinton hosszú percekig csak azt tudta ismételni, Mégsem vagy halott! Erre a lánya mosolyogva, szorosan átölelte hetven éven át várt édesanyját. A találkozáskor kiderült, hogy ha akarnák sem tagadhatnák le egymást. Purinton például mindig is nővér szeretett volna lenni, de mivel nem tudta fizetni az iskolát ezért szakácsnő lett. Moultroup azonban nővér lett, de a főzés a szenvedélye.

A család most szeretne kiélvezni minden együtt töltött pillanatot, és közösen készülni a szeretet ünnepére. Éppen ezért egyelőre még nem szeretnének hosszas perbe és vitába bocsátkozni a kórházzal, és kideríteni, miért hazudták azt a fiatal anyának, hogy gyermeke meghalt.
Forrás.:
(via, Fox13)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner