Kár volt a spirituális világgal kezdeni – állítja egy 46 éves brit nő.

Amanda „Sparrow” Large még 2014-ben szerzett magának hírnevet a különös házasságával. Ekkor ugyanis látszólag egyedül állt oltár elé, ám neki meggyőződése volt, hogy egy kísértettel köti össze az életét. A nyílt vízen, hajón rendezett szertartást egy sámán pap vezette, és így Amanda hivatalosan is egy háromszáz évvel ezelőtt élt haiti kalóz szellemének lett hites neje.

A kalózok iránti vonzalma nem új keletű, fiatal kora óta megszállottja a tengeri csibészeknek, és különösen rajong A Karib-tenger kalózai című filmsorozatért, főleg a Johnny Depp alakította főszereplő, Jack Sparrow kapitány keltette fel az érdeklődését. Egy időben azzal keresett pénzt, hogy különböző rendezvényeken beöltözött a filmbeli kapitánynak. Mindezek fényében talán nem véletlen, hogy férjét éppen Jack néven szólította. Kapcsolatuk évekig tökéletesen működött, Amanda elmondása szerint nagyon jókat tudtak beszélgetni, és a szexuális életük is kifogástalan volt. – A spirituális szex lényege az áramló energiák megtapasztalása, semmi köze a maszturbáláshoz – szögezte le korábban a nő a Mirrornak. – Sok olyan nőt ismerek, aki szellemekkel él nemi életet, nincs ezzel semmi baj.

Hogy mégis mi romlott el a házasságukban, arról Amanda egyelőre képtelen volt beszélni. – Itt az ideje, hogy bejelentsem: a házasságomnak vége. Egyszer talán képes leszek részletesen beszámolni róla, hogy miért, de most csak annyit mondhatok, hogy mindenki legyen nagyon óvatos, ha a spirituális világgal kezd! Ez olyasmi, amivel nem érdemes packázni – fogalmazott rejtelmesen az immár elvált asszony.
Forrás.:
(via, Mirror)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner