Nem tudni, mi lelte az 52 éves kaliforniai Margaret Gieszingert, amikor a gimnáziumi osztályterembe lépve egy hajvágó ollót villantott meg diákjai előtt.

Margaret Gieszinger egyelőre nem adott magyarázatot tettére

Énekelve esett neki a tanulóknak, és kiabált velük, hogy valaki üljön le a székbe, mert ő most le fogja vágni a hajukat. A tanárnő első áldozata egy fiatal srác volt, aki annyira megrémült, hogy zavart mosollyal tűrte, míg Gieszinger bele-belevág az ollóval hajába. A tanárnő, amikor végzett a fiúval, a következő diákot parancsolta a székbe, de senki sem mozdult. Ekkor dühösen indult a lányok felé, mondván, ha nem lesz önként jelentkező, akkor ő választ ki valakit. A fiatalok sikítva menekültek ki az osztályteremből. Az esetről felvételt készítettek a tanulók, mely a rendőrség birtokába került, így hatrendbeli gyermekbántalmazás vádjával letartóztatták a tanárnőt.

My buddies teacer forcefully cut his hair... from r/visalia

Gieszinger férje teljesen értetlenül áll az esett előtt, a helyi sajtónak azt nyilatkozta, hogy ez a viselkedés egyáltalán nem felesége valódi karakterére vall. Margaret Gieszingert december 7-én százezer dolláros óvadék fejében kiengedték az előzetesből. A diákok bántalmazásáért akár három és fél évbörtönre is ítélheti a kaliforniai bíróság.
Forrás.:
(via, BBC)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner