Elképesztő akaraterejéről tett tanúbizonyságot az az idős asszony, aki több mint egy évtizeden keresztül ápolta kómába esett fiát.

Wang Shuboa 36 éves volt, amikor a baleset történt

A közelmúltban azonban csodával határos módon beérett a törődő anya gondoskodása: a férfi ugyanis 12 év után magához tért. A kelet-kínai Shouguangban élő Wang Shuboa 2006-ban olyan súlyos autóbalesetet szenvedett, hogy kómába esett. Anyja, Wei Mingying ápolta otthonában. Egész nap mellette volt, fürdette, gondoskodott róla hajnal öttől késő estig. Mindeközben súlyos adósságot is halmozott fel a gyógyszerekre költött pénz miatt. Jelenleg - átszámítva - közel ötmillió forintos tartozása van. Volt olyan hónap, amikor enni is alig tudott - ugyanakkor eszméletlen fiával igyekezett a legjobban törődni. Shuboa a közelmúltban - 12 év kóma után - magához tért. Noha beszélni még nem tud, és mozogni is alig, édesanyja reménykedik benne, hogy teljesen felépülhet. “Végtelenül boldog vagyok. Remélem, teljesen felépül majd. Soha nem mondok le róla” - nyilatkozta az aszzony a Beijing Newsnak.

Az idős asszony 12 évig gondoskodott kómában fekvő fiáról - ám munkája most sem ért véget, hogy a férfi magához tért

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner