Azt gondolnánk, ilyen csak a filmekben létezik, pedig sajnos nem: egy kínai férfi egy teljes évig nem érezte szükségét, hogy az orvosokhoz forduljon egy, a nyelőcsövében ragadt rozsdamentes kanál miatt.

A 20 centis kanál fogadásból került a férfi nyelőcsövébe

A Hszincsiang tartományban élő, meg nem nevezett férfi állítólag egy italozás során kötött fogadást a barátaival, miszerint le tud nyelni egy kanalat, majd azt az evőeszközhöz kötött madzag segítségével ki is tudja húzni. Mondanunk sem kell: a felelőtlen trükk nem sikerült. A férfi azonban úgy érezte, nincs szüksége sürgős orvosi beavatkozásra, miután a 20 centis tárgy nem zavarta a táplálkozásban. Egészen a közelmúltig nem is volt semmi baja, ám ekkor mellkasi fájdalmak és nehéz légzés miatt orvoshoz fordult.
“Sokkolt a látvány. Még soha nem tapasztaltam ilyesmit” - írta a kórházi közleményben a férfit kezelő Dr Yu Xiwu, hozzátéve, hogy a kanalat végül szájon át távolították el, mialatt a páciens altatásban volt. A kanálnyelő felépülése rendben halad, hamarosan hazaengedik - írja az Oddity Central.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner