Jelenleg Műsorban:
2018 dec.19   06:00 - 08:00   Auto DJ - Zenei Keverő   

Interjúink

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Új zenék

previous arrow
next arrow
Slider
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Olivia és Caleb Spark a New Yorkban lévő Akron Falls Parkot választotta az esküvői fotózásuk helyszínéül, ahol valami olyasmi történt velük, amire egyáltalán nem voltak felkészülve.

Az ötéves Layla Lester mindennél imádja a Disney-hercegnőket, és amikor megpillantotta a gyönyörű menyasszonyt, azt hitte, Hamupipőkét látja. Örömében azonnal a csinos ruhát viselő nő felé szaladt, hogy átölelhesse. Az autista kislány az édesanyja elmondása szerint nagyon nehezen barátkozik, de úgy tűnik, hogy a hercegnőnek hitt menyasszonnyal más volt a helyzet.

Spark bevallotta, hogy eleinte nem tudta, viszonozhatja-e a kicsi közeledését, de amikor a háttérből az anyuka jelezte, hogy nyugodtan megteheti, megölelte a kislányt. Ez a találkozás mindannyiukat nagyon megérintette, így a fiatal feleség felajánlotta, hogy szívesen találkozna még a gyerekkel. A parkban történetesen áll egy tökhintó alakú mászóka is, így a legközelebbi találkozót ehhez beszélték meg. Mindenki meglepetésére a kislány civil ruhában is rögtön felismerte a hercegnőnek hitt új barátját, és már messziről kiabálta:
– Hamupipőke, Hamupipőke!

Posted by Nicole Wickins Photography on Thursday, October 18, 2018

Azóta már több újabb közös programot is szerveztek, sőt, az is felmerült, hogy egy nap majd együtt mennek el a Disney Worldbe.
Forrás.:
(via, Yahoo)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner
facebook_page_plugin

Névnap

2018. december 19. szerda
Viola, Violetta
A Nap kel 07:34-kor,
nyugszik 16:01-kor.

Holnap
Teofil
napja lesz.

Tárhely szolgáltatónk:


Engedélyszámunk

Mahasz/artisjus:
W/001334/2018

Partnerek

A legolcsóbb rádiószervertől a fullextrásig!


Randihely Társkereső oldal


Dumanet Chat - www.dumanet.huszuperpiac.hu


Plixapp kft

    mystat
Tetejére
Template by JoomlaShine