A 66 éves Ian Clowest súlyos sérülésekkel, de élve szedték ki a romok alól, volt felesége, Elaine csodával határos módon csak kisebb zúzódásokat szenvedett.

Clowest ugyan még az intenzív osztályon ápolják, de már előzetesben van. A történtek hallattán megdöbbent szomszédok jól ismerték a pár kapcsolatát, így tudták, hogy a hosszan elhúzódó válóperük a napokban ért véget, a feleség győzelmével. A döntés alapján az asszonyé lett a ház, a férfinak pedig el kellett volna költöznie. Valószínűleg ez a határozat vezetett oda, hogy a dühös volt férj inkább megnyitotta a gázcsapot, hogy felrobbantsa az ingatlant, minthogy a volt nejéé legyen az egykori otthonuk.

Husband 'blew up his and ex-wife's house on day he was being evicted'

Explosion at top floor flat in Poole shocked neighbours at 1.45pm yesterday Ian Clowes, 66, lived in top flat after separating from wife Elaine two years ago Elaine lived on ground floor but had won fight to home ownership of both flats Clowes was pulled from the wreckage injured and later arrested in hospital A man arrested after being pulled from the wreckage of a house explosion 'blew up the home he shared with his ex-wife' after losing a messy divorce battle, it was claimed today.

– Találkoztam Elaine-nel amikor visszajött megnézni a romokat. Még ő kért tőlem bocsánatot, pedig semmiről sem tehet szegény – mondta egy szomszéd, Steve Purton, aki azt is elárulta, hogy a pár válása nagyon eldurvult, ráadásul már két éve húzódott. A robbanás következtében a ház szinte teljesen megsemmisült, a tetőszerkezet lerepült, felső szintje összeomlott. Azonkívül, hogy teljesen lakhatatlanná vált, elképzelhető, hogy a maradványokat el is kell majd bontani, mivel annyira megrongálódtak a még álló falak is, hogy nem lehet már ezeket helyrehozni.
Forrás.:
(via DailyMail)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner