Egy cég megközelítőleg 40.000 forintnyi fontért árulja farmernadrágjait, ami elsőre elképesztően drágának tűnik, azonban érdemes figyelembe venni, hogy nem átlagos nadrágokról van szó.

Dobjon el mindent: itt a fingfilteres farmer

Ha valaha járt már úgy, hogy nyilvánosan kikívánkozott egy szellentés, ezt a darabot önnek találták ki. A Shreddies nevű cég lehetővé teszi mindenkinek, hogy bátran fogyasszon például babot – ami ugyebár rendkívül jó hatással van a szívműködésre, ám kevésbé kedvez a beleknek – ugyanis az általuk gyártott farmernadrág mentesít a szellentés miatti kellemetlenségek alól. A farmerek megfelelő részébe aktív szénszűrős anyagot varrtak, ami szó szerint megszűri az altestből származó, emberi szaglás számára kellemetlen szagokat. A Shreddies egyébként más, bélgázszűrővel ellátott terméket is forgalmaz, feltehetőleg egy totálisan szagmentes világra gyúrnak. A nadrágok mellett az alsóneműk és a pizsamák is elérhetők férfi és női fazonban egyaránt, sőt, minden termékük 24 órás szagvédelmet garantál.

Dobjon el mindent: itt a fingfilteres farmer

A cég weboldala ötletes ajándékszekcióval is várja a kíváncsiskodókat: kiváló karácsonyi ajándék lehet például egy-egy Shreddies termék a legpukisabb rokonunknak!

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner