Egy angol férfi arra gondolt, hogy megvicceli a barátnőjét, és felrakott róla egy hirdetést, amit a használt autóhirdetések stílusában írt meg, például megemlítette, hogy "NINCS KÜLÖNÖSEBB SÉRÜLÉSE, DE AZÉRT TISZTÁN LÁTSZIK, HOGY HASZNÁLT.”

A boldog pár!

Dale Leeks és barátnője, Kelly Greaves először nagyot nevettek rajta, de amikor Leeksnek állandóan csörögni kezdett a telefonja, a hívók pedig a barátnője felől érdeklődtek, hirtelen rá kellett jönniük, hogy ennek a fele sem tréfa. Leeks a CTV Newsnak elmondta, hogy "rengeteg ajánlat érkezett Európából, az Egyesült Államokból és Ausztráliából, és hogy volt, aki 119 ezer dollárt, azaz TÖBB MINT 30 MILLIÓ FORINTOT IS FIZETETT VOLNA ÉRTE.” A helyzetet az eBay oldotta végül meg, egyszerűen levették a hirdetést, ugyanis megsértette a szabályzatukat, miszerint emberi szervekkel, testrészekkel és emberi maradványokkal nem lehet a felületükön kereskedni. - Azt mondták, egy embert pláne nem adhatok el - mondta Leeks. Egy utolsó vicc azért még belefért, amikor megkérdezték tőle, hogy sajnálta volna, ha elviszik a barátnőjét. “Nem fogok hazudni, szomorú lettem volna, de annyira talán mégsem, mert A FERRARIMBAN, VAGY A LAMBORGHINIBEN ZOKOGTAM VOLNA.”
Forrás.:
(via Yahoo)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner