Jelenleg Műsorban:
2018 nov.15   06:00 - 08:00   Auto DJ - Zenei Keverő   

Interjúink

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Új zenék

previous arrow
next arrow
Slider
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Egy fülöp-szigeteki férfi a lehető legbizarrabb módját választotta a lánykérésnek, és eljátszotta saját halálát, mielőtt megkérte volna kedvese kezét.

Megrendezte a saját halálát, hogy megkérhesse a barátnője kezét – videó

Egy baráti társaság szeptember 30-án Dél-Cotabatoban motorozott, amikor a szerelmes Jeffrey Delrio – látszólag – súlyos balesetet szenvedett és elterült a földön. Mire barátnője Shiela Parayanon a helyszínre ért, a rendőrök már lezárták az utat és helyszíneltek. Az akció annyira jól sikerült, hogy szegény lány egy percig sem gondolta volna: az egész csak színjáték. Kétségbeesetten rohant a mozdulatlan fiúhoz, de a rendőrök – akik szintén be voltak avatva – nem engedték szerelme közelébe és felkészítették a legrosszabbra, hogy a fiú meghalt. A lány ekkor hangos zokogásban tört ki. A helyszínelők végül a hátára fordították Delriot, aki kis „haldoklás” után feltérdelt és a lány felé nyújtotta a jegygyűrűt. Parayanon annyira össze volt zavarodva, hogy zokogva borult a mellette álló barátnője vállára és a sírástól nem volt képes megszólalni. Még akkor sem mondott semmit, amikor már Delrio vigasztalta, így a férfi ismét letérdelt és újra megkérdezte, hozzá megy-e feleségül. A lány ekkor is szipogva könnyes szemeit törölgette zsebkendőjével, de mosolyogva igent mondott, így jó véget ért a bizarr lánykérés.

A motorosklub egyik tagja, Mark Apura természetesen megörökítette az egész lánykérést, aki szerint nagyon jól sikerült tervük. – A férfiak folyamatosan azon törik a fejüket, hogy hogyan tegyék igazán különlegessé és emlékezetessé a lánykérést, ez pedig valóban olyanra sikerült. Nagyon boldog vagyok, hogy részt vehetettem benne – nyilatkozta Apura. Sokak szerint azonban ezzel most túl messzire mentek, és a vőlegény örülhet, hogy menyasszonya nem pofozta fel mindenki előtt, amiért ilyen csúnya tréfát űzött vele.
Forrás.:
(via, DailyMail)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner
facebook_page_plugin

Névnap

2018. november 15. csütörtök
Albert, Lipót
A Nap kel 06:55-kor,
nyugszik 16:15-kor.

Holnap
Ödön, Edmond
napja lesz.

Tárhely szolgáltatónk:


Engedélyszámunk

Mahasz/artisjus:
W/001334/2018

Partnerek

A legolcsóbb rádiószervertől a fullextrásig!


Randihely Társkereső oldal


Dumanet Chat - www.dumanet.huszuperpiac.hu


Plixapp kft

    mystat
Tetejére
Template by JoomlaShine