Az elsős diák a ritka betegsége miatt nem tud a többiekkel játszani az udvaron, ezért az iskolai járőr a szárnyai alá vette.

Megható barátság: együtt járőrözik az iskolai rendőr és a beteg kisfiú

Az alabamai, 6 éves Braylon Henson sok időt tölt egyedül az iskola épületben egy ritka genetikai rendellenesség, az ektodermális diszplázia miatt. Az elsős fiú nem tud izzadni, így amikor kicsit melegebb van, és az osztálytársai kint játszanak az udvaron, ő kénytelen bent maradni, nehogy túlhevüljön a teste. Ám egy új barátjának köszönhetően már nincs egyedül. A kisfiú ugyanis megismerkedett az iskolai rendőrtiszttel, Ronald Saladinnal. Észrevettem, hogy amíg az osztálytársai kint játszanak, ő mindig egyedül marad. Megengedtem, hogy velem jöjjön, hogy ne érezze kirekesztve magát.

– mondta a rendőr. Azóta együtt járőröznek az iskolában, a kisfiú pedig nagyon komolyan veszi a munkáját. Ráadásul egyenruhát is kapott a rendőrtől. A szokatlan barátságnak hála a fiú sokkal magabiztosabb lett, és az iskolai teljesítménye is sokat javult, mióta magára ölthette az uniformist.
Forrás.:
(CBS News)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner