Szó szerint nagyon berágott férjére egy várandós indiai asszony, aki elégedetlenségét elég brutális módon hozta férje tudtára.

A férfi szerette volna lenyugtatni nejét egy csókkal, de az nagyon rossz ötlet volt                 © Illusztráció/Pixabay

A terhességének nyolcadik havában járó nő nem volt kibékülve a házasságukkal, ráadásul a férje megjelenése sem volt éppen ínyére való, így egy este, amikor már nem tudta elnyomni a benne tomboló érzéseit, leharapta a férfi nyelvét.

A Delhiben élő pár két évvel ezelőtt kötött házasságot, de az azóta eltelt időt szinte folyamatos veszekedéssel töltötték, ami gyakran egészen elfajult, mégpedig olyannyira, hogy az asszony egy cipővel ütlegelte az általa csak kutyának becézett férfit – idézte fel a férfi anyja. Valószínűleg az utolsó vitájukra került sor szombat este, aminek a férfi egy francia csókkal szeretett volna boldog lezárást adni, a felesége viszont egészen más befejezést képzelt el, és a fogaival kitépett egy darabot a hitvese nyelvéből. A Karan nevű férfit ezután kórházba szállították – az nem egyértelmű, hogy ki hívta ki a súlyosan vérző áldozathoz a mentőket –, ahol a továbbiakban megfigyelés alatt tartják, valamint egy rekonstrukciós műtét vár rá, hogy újra képes legyen beszélni.

A rendőröknek írásban számolt be a történtekről, aminek következtében a feleségét őrizetbe vették.
Forrás.:
(via Oddity Central)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner