Videófelvétel készült arról, ahogy egy 25 éves orosz édesanya átadja gyermekét két másik nőnek, akik fizettek is a csecsemőért.

Biztonsági kamerák előtt adta el csecsemőjét egy másik nőnek egy orosz édesanya, aki mindössze 12 ezer forintnak megfelelő rubelt kapott 9 napos újszülöttjéért. A 25 éves Inna Petrova még egy utolsó csókot ad a kisbaba fejére, majd átadja Natalja Zsdanovának, aki internetes hirdetést adott fel arról, hogy szívesen venne egy babát. Natalja aztán egy hamis születési bizonyítvánnyal igazolta az omszki reptér biztonsági embereinek, hogy a baba az övé, mielőtt felszállt volna a Szentpétervárra tartó repülőre. Most mindkét nőre 10 éves börtönbüntetés várhat, miután Innát és férjét feljelentette a rendőrségen a főbérlőjük, miután megtudta, hogy mi lett a baba sorsa.

A történet legnagyobb vesztese a baba, aki valószínűleg árvaházba kerül, miután édesanyját és a másik nőt vélhetően elítéli a bíróság emberkereskedelem miatt.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner