Egy terhes nő nem gyönge nő – mondta Sarah Holden személyi edző és végiggyúrta a várandósága kilenc hónapját.

Sokan azonban nem értenek egyet a 26 éves skóciai fitnesz edzővel, mivel szerintük az egész akciója nem másról szólt, mint a saját narcizmusáról, amit az Instagramon él ki, ráadásul a baba egészségét is veszélyeztette a súlyok emelésével. A kommentelők nem csak a heti hat kemény edzést bírálták, de azt is, hogy a fiatal kismama ezáltal megalázza azokat a várandós nőket, akik a terhesség alatt felszedtek néhány plusz kilót. Sokan nem tudnak, vagy nem mernek sportolni ilyenkor, és akarva-akaratlanul is meghíznak. – Mindenki máshogyan reagált, amikor meglátta, hogy terhesen is edzek. A huszonötödik hétig igazából senki nem vett észre semmit, de azután, amikor meglátták, hogy súlyzózom, csak kritizáltak. Persze senki nem segített volna – mondta Holden egyszerre értetlenkedve és felháborodva.

Leginkább az nem tetszett a fiatal kismamának, hogy többen is azt mondták neki, nem kellene súlyzókat emelgetnie. Dühében azt vágta kritizálói fejéhez, hogy terhes, nem pedig erőtlen, és nem kellene beleszólniuk olyanba, ami nem az ő dolguk. Mint mondja, nagyon is ügyelt a babára, ezért az átlagos napi 90 perces edzések helyett, csak fél órát gyúrt, és szigorú diétája mellett ügyelt arra is, hogy hétvégente azért jusson egy kis csemege a gyomrába. Ezenkívül terhessége alatt nem 100 kilós súlyokat, csupán 40 kilósokat emelgetett, és állapota előrehaladtával folyamatosan csökkentette azokat 16 és 12 kilóra.

Július 5-én Holden kisfia, Kayson szerencsére makk egészségesen jött a világra, anyukája pedig mindent megtesz azért, hogy ez így is maradjon. A gyermeknek kizárólag 100%-os egészséges babatápot ad, de azt nem tudni miért nem szoptatja inkább.

Forrás.:
(via, StoryTrender)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner