Tracey Hardy-t nem olyan fából faragták, akit csak úgy faképnél lehet hagyni.
A BBC One's Reported Missing című műsorában bemutatott történet szerint a macclesfieldi nő nagyon megharagudott Johnra, amikor az sms-ben adta ki a nő útját, akiről akkor úgy hitték, hogy terhes. Hardy úgy döntött, hogy a kegyetlenséget kegyetlenséggel torolja meg. A nő bár nem volt terhes, továbbra is ezt a látszatot keltette. John úgy tudta, hogy gyermeke, Tyler megszületett, a fiút először 10 hetes korában látta. Az anya rendszeres láthatást biztosított a férfinak, aki nem is sejtette, hogy semmi köze sincs a csecsemőhöz.

Missing five-year-old, Episode 1, Series 2, Reported Missing - BBC One

Cheshire police search in vain for signs of missing five year old Tyler.

Azonban 2015-ben végleg megszakadt a kapcsolata a gyerekkel, aki akkor már ötéves volt. Az évek során 15 ezer fontot (5,2 millió forint) fizetett ki gyerektartásra, az anya ennek ellenére megvonta tőle a gyerek láthatását. Az apa két éven át küzdött, hogy találkozhasson gyermekével, végül pedig a rendőrséghez fordult. A hatóság nyomozása nehezen indult be, Hardy ugyanis például az első érdeklődéskor még azt is letagadta, hogy ismerné az exét, nemhogy a gyermeket, akit rajta keresnek. A rendőrökben pedig az egész Ügy kapcsán komoly kételyek támadtak, hiszen a férfi által keresett gyerek egyszerűen csak nem létezett. A nő otthonának átkutatásakor nyoma sem volt kisgyerek jelenlétének, már-már az merült fel, hogy a férfi állítása, miszerint éveken át találkozott a gyerekkel, nem is igaz.

Man discovers son never existed after his ex took thousands off him

Tracey Hardy, from Macclesfield, tricked her ex by pretending they had a son John spent five years believing he was dad to Tyler, but Tracey cut contact He reported him missing to the police after he didn't see Tyler for two years Police discovered that Tyler was actually the son

Végül a rendőrök beszéltek a nő nagyobbik gyermekével, aki elárulta, hogy Tyler létezik, de nem az öccse, hanem egy baráti család kisgyermeke. Végül kiderült, hogy Hardy egy nagyon kedves barátja gyermekét kérte kölcsön, hogy átverje vele exét. A nő elmondása szerint nem akart rosszat, de az ügy egy bizonyos pontján kicsúszott a kezei közül az irányítás.
„Egy kis hazugságnak indult, de egyre nagyobb és nagyobb lett, és egy ponton már én is éreztem, hogy ennek véget kell vetni. El akartam neki mondani, de akkor már tudtam, hogy összetöröm a szívét” - mondta a nő, akit idén áprilisban kétéves börtönbüntetésre ítéltek. John, aki öt évig hihette apának magát, levelet írt Tyler családjának, megadva nekik a telefonszámát.
„El kell mondjam maguknak, hogy mennyi örömöt és világosságot hozott az életembe, a családom életébe. Szerettük, szeretjük őt. A legnagyobb sokk az életemben az volt, amikor kiderült, hogy ő nem a fiam” - írta levelében John.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner