Sokan mondják, hogy egy szerelmespár első csókja mindent megváltoztat.

Életet mentett az első csók - kis híján tragédia lett a randi vége

Egy 56 éves férfi azonban nyugodtan kijelentheti: az életét köszönheti a szeretett nő első csókjának. Egészen elképesztő történet látott napvilágot, méghozzá a napfényes Kaliforniából: egy 56 éves férfi életét az első hivatalos randijukon mentette meg az a nő, aki azóta is a szerelme. És még azt mondják, hogy egy csók nem lehet életmentő! Max Montgomery és az aneszteziológusként dolgozó, 45 éves Andi Traynor jó ideje ismerték már egymást, múlt októberben azonban úgy döntöttek, megpróbálják szorosabbra fűzni a köztük lévő kapcsolatot. Első randijuk helyszínéül a tengerpartot választották Santa Cruzban. Úgy gondolták, a kora reggeli szörfözés jó alapja lehet egy párkapcsolatnak. Arra azonban egyikük sem számított, hogy a férfi összeesik. “Épp kiértünk a vízből, kezünkben a deszkáinkkal, amikor hirtelen összeesett. Nagyon félelmetes volt. Azonnal odarohantam hozzá és a hátára fordítottam. Nem volt magánál és pulzusa sem volt. Megkezdtem az újraélesztést és segítséget hívtam” - emlékezett vissza a drámai pillanatokra Andi. A férfit végül a helyszínen nem, csak a mentőautóban sikerült újraéleszteni, útban a kórház felé. Másnap bypass-műtéten esett át. “Az egész olyan szürreális volt. Amikor magamhoz tértem a mentőben, megkérdezték, emlékszem-e arra, mi történt. Mondtam, hogy igen - szívrohamom volt. Milyen kínos. Végre találtam valakit, akibe belezúgtam és ő is érez irántam valamit. De ki akar járni valakivel, akinek épp szívrohama volt?” - tette fel a kérdést Max, akinek meggyőződése volt, hogy első - nem épp hétköznapira sikeredett - randijuk az utolsó is volt.

Életet mentett az első csók - kis híján tragédia lett a randi vége

Legnagyobb meglepetésére azonban nem így lett: a pár máig együtt van, sőt, noha az első csókjukat a mesterséges lélegeztetéstől számítják, azóta persze megvolt az első olyan csók is, amikor már egyikük sem lebegett élet és halál között. A történet külön érdekessége egyébként, hogy az emlékezetes életmentést egy videós véletlenül rögzítette, miközben a tengerparti sirályokról készített egy timelapse-videót - írja a Daily Mail.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner