Nem ez volt az első eset, hogy Hoshi, a shar pei valami olyasmit evett, amit nem kellett volna, de ezúttal a mohósága majdnem az életébe került.
A 6 éves kutya és gazdái vendégségbe mentek egy kerti sütögetésre, ahol a tömzsi jószág elcsábult, de olyannyira, hogy egyben lenyelt egy méretes darab csirkehúst, amivel csak az az egy probléma akadt, hogy a közepén ott volt a fém nyárs is. Sandra Kin, a tulaj, nem is látta a jelenetet, csak arra lett figyelmes, hogy kedvence rosszul van, ami a fentiek fényében egyáltalán nem meglepő.

Skewer removed from dog that got carried away at barbeque

A dog has had to be operated on to remove a skewer it ate when it wolfed down a chicken kebab. The Sharpei called Hoshi underwent life-saving surgery after the eight-inch metal rod became wedged in its internal organs. The animal's plight was only apparent because a lump had appeared in its side.

Hoshi következő útja így már Glasgow egyik állatklinikájára vezetett, ahol egy rötgen felvétel segítségével kiderült, mi okozza az állat fájdalmait. Az állatorvos, Ruth Greening alig akart hinni a szemének, amikor megpillantotta a 20 centis nyársat a felvételen, de a gyors műtéti beavatkozásnak köszönhetően végül sikerült megmenteni a kutya életét, aki a helyzet súlyossága ellenére jól van, mindössze néhány nap pihenést írtak elő számára.
Forrás.:
(Sky News)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner