Elképesztő összetartásról tett tanúbizonyságot egy kórház intenzív osztályának személyzete, amikor teljesítették egy haldokló beteg kívánságát.
A legszívszorítóbb, legtragikusabb pillanatok hozzák össze az embereket a leginkább. Ezt bizonyítja annak az ötvenéves asszonynak is a története, akinek csak órákat jósoltak az orvosok, a személyzet pedig versenyt futott az idővel, hogy teljesíthesse a nő utolsó kívánságát, és hozzámehessen szerelméhez. A negyedik stádiumú mellrákban szenvedő Linda Carolant súlyos tüdőgyulladással és szepszissel szállították kórházba. Az orvosok azonnal az intenzív osztályon helyeztették el a nőt, majd a vizsgálatokat követően felkészítették: hamarosan meg fog halni. Azt mondták neki: nem valószínű, hogy túléli az éjszakát, így búcsúzzon el szeretteitől. Az ötvenéves, angol Linda a halálos ágyán egyetlen dologra vágyott már: hogy összeházasodhasson azzal a férfival, akivel már 25 évet leéltek együtt, sőt, már egy közös - 12 éves - gyermekük is született. A kórházi személyzet azonnal akcióba lendült. Volt, aki az anyakönyvvezetővel beszélt, aki megígérte, hogy egy órán belül ott lesz a Portsmouth-i Queen Alexandra Kórházban, mások a dekorációról és a virágokról gondoskodtak, sőt, egy jótékonysági boltból még egy rózsaszín esküvői ruhát is vettek a haldoklónak. Linda Carolan és Marcus Fellowes végül múlt csütörtökön összekötötte életét. "Hihetetlen, mit meg nem tettek értünk! Egy hatalmas ünnepséget hoztak össze, aminek mindenki a részese akart lenni, mindenki segíteni akart. Életünk legsötétebb órájában a kórházi személyzet előlépett, és olyan módon segített, amit el sem tudtunk képzelni" - nyilatkozta a pillanatok alatt megszervezett esküvőről az újdonsült férj, a 46 éves Marcus. Szinte hihetetlen, de a prognózis ellenére az esküvő után Linda állapota javulni kezdett - már el is hagyhatta az intenzív osztályt - írja a Porthsmouth.co.uk híroldal. Természetesen tisztában van vele, hogy a rák továbbra is minden pillanatban felülkerekedhet rajta, ám sokkal derűsebben látja a jövőt is. "Nem tudjuk, mennyi ideje maradt Lindának, hiszen negyedik stádiumú rákkal küzd. De élvezni fogjuk a házaséletet, és szervezünk egy nagy bulit a szeretteinknek, akik nem lehettek ott velünk a kórházban" - tette hozzá Marcus.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner