Ne hozz szégyent anyádra! Ugye, szinte mindannyian halljuk, hallottuk ezt a búcsú mondatot fiatalabb éveinkben, mielőtt elmennék valahová otthonról este.
Nos, ezt az aranyszabályt a jelek szerint nem sikerült betartania annak a 16 és 19 éves brit testvérpárnak hétfőn este, akik egy Lincolnshire megyei McDonald's menedzserét verték széjjel, aki egyetlen "hibát" követett el: megkérte a magukból kivetkőzött fiúkat, hogy hagyják el a gyorséttermet. Egy szemtanú elmondta, hogy a fiatalok már a kezdetektől verekedni akartak. Igazán ordenáré módon viselkedtek, részegek voltak, ordibáltak, megpróbálták az egyik alkalmazottat bezárni a wc-be. A menedzser megkérte őket, hogy távozzanak, erre nekiestek. A támadókat lefilmezték. Több család, köztük tíz év körüli gyerekek is nézték a bunyót. A kívülállók kiabáltak, hogy segítsen valaki, de senki sem próbált meg beavatkozni.Látszik a videón, amint a többi McDonald's alkalmazott folytatja nyugodtan a munkáját, mintha mi sem történt volna, miközben kollégájukat leütik a földre. A fiúk anyja a Daily Mailnek azt nyilatkozta, hogy szégyenkezik amiatt, hogy a fiúk ezt csinálták. – Össze vagyok törve! Egyáltalán nem tartom elfogadhatónak, hogy a fiaim ezt tették. Nagyon szomorú vagyok és szégyenkezem miattuk. A nevükben is elnézést kérek – írta levelében a megalázott anya.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner