Egy 35 éves nő titokban a táskájába rejtett kamerával rögzítette, amint a vizsgálat során az orvos szexuálisan molesztálja őt.


Dr. James Dyess a zaklató orvos © Jefferson Parish rendőrség

A louisianai doktor a nő melleit és nemi szervét fogdosta. Gretna városában, ahol a férfi rendelője is van, a nő bement a rendőrségre és megmutatta a felvételt. A rendőröknek elmondta, szándékosan készített filmfelvételt a vizsgálat alatt, mert az előző konzultáción már zaklatta őt az orvos, szexuálisan közeledett felé. A felvétel egyértelműen azt mutatta, hogy az orvos páciense melleit és nemi szervét tapogatja. A videó megtekintése után a rendőrök elfogató parancsot adtak ki az 57 éves Dr. James Dyess ellen. Az orvost nem rég a Dyess Orvosi Központban rendelés közben fogták el. Szexuális értelemben vett, két főben járó bűn elkövetése és helytelen viselkedés miatt tartóztatták le. Az orvos nem volt elérhető. A riporterek által feltett kérdéseket ügyvédjéhez, Brian Capitellihez irányította.
Forrás.:
(People)

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner