Angliát most Harry herceg és Meghan Markle szombaton esedékes esküvője tartja lázban, és néhány elkötelezett rajongó igen sajátos módon készül sok boldogságot kívánni az ifjú párnak.

Életnagyságú sütiszobrot állított a hercegi párnak egy cukrász

Lara Mason cukrász egészen elképesztő és embert próbáló feladat elé állította magát, amikor elhatározta, hogy elkészíti a pár életnagyságú szobrát süteményből. A torta, ami akár 500 embert is jóllakat, 300 tojásból, 15 kiló lisztből, 15 kiló vajból és 15 kiló cukorból készült, valamint több, mint 250 órába telt mire elkészült. A dekorációhoz pedig 10 kiló vajkrémet, 20 kiló csokoládét és 50 kiló fondantot használt fel a kétgyermekes ételszobrász. – Ezt most tényleg szerelemből készítettem és nagyon örülök neki, hogy ilyen jól sikerült. Igazán büszke vagyok magamra – nyilatkozta a Mirrornak Mason. A hercegi pár sütiből készült szobrát – melyben a legnagyobb kihívást az arcok megformálása jelentette számára – egy nemzetközi tortafesztiválra készítette, amelyet Birminghamben tartanak majd novemberben, így a remekmű egy ideig még a fagyasztóban marad.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner